Call to action

Trainingresultaatgericht planvormen

Over ons

Wie wij zijn…

REGEON Academy is het trainingsinstituut voor beginnende- en ervaren bouw- en onderhoudsprofessionals.

REGEON Academy is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen voor (beginnende) professionals binnen de vastgoedonderhoudsbranche. Wij geloven dat door kennisoverdracht aan professionals te stimuleren, zij in staat zijn om hoogwaardige samenwerking met collega's en klanten tot stand te brengen. Door ons specifieke aanbod van cursussen en trainingen leveren wij een bijdrage aan de kennisverbreding en verdieping binnen de vastgoedonderhoudsbranche.

Wij zien al jaren een enorme vraag naar medewerkers met de juiste kennis en kunde. Dat zien we dagelijks in de markt, maar ook als we met onze klanten spreken. Bestaande en nieuwe medewerkers willen en kunnen wel, maar weten soms onvoldoende hoe of wat er nodig is. Daarom faciliteert REGEON Academy deze groep met de juiste informatie.

Met een focus op praktisch, hands-on leren, geven wij onze trainees de kennis en kunde die ze nodig hebben om te slagen in de bouw- en onderhoudsbranche. Of u nu een junior of senior professional bent, REGEON Academy kan u de vaardigheden geven die u nodig hebt om uw volledige potentieel te bereiken.

Uiteindelijk leiden onze trainingen tot betere processen met een duurzamer en efficiënter resultaat - en vooral: hogere klanttevredenheid en meer werkplezier!

Voor wie?

  • Aankomende bouw- en onderhoudsprofessionals.
  • Bouw en onderhoudsprofessionals met (enige) ervaring, kader en inspecteurs.
  • Managers, planvormers, werkvoorbereiders, Uitvoerders, Voorlieden, inspecteurs bij wooncorporaties en vastgoedonderhoudsbedrijven.

Flexibel en dichtbij de praktijk…

  • Onze trainingen blijven dicht bij de praktijk.
  • Wij bieden ruim en hoogstaand trainingsmateriaal.
  • Onze trainingen bieden voldoende ruimte voor interactie en vragen.
  • Persoonlijke aandacht door groepen van minimaal 4 tot maximaal 15 deelnemers afhankelijk van de training.
  • De trainingen worden afgesloten met een toetsing van vaardigheden.

Trainingslocaties

Wij bieden de diverse trainingen aan, zowel in ons eigen trainingscentrum in Haarlem als op landelijk gelegen locaties. Daarnaast verzorgen we in-company trainingen op elke gewenste locatie.

Deelnemers kunnen rekenen op een goed bereikbare locatie die altijd van alle gemakken is voorzien.